2015. június 17., szerda


BORZALOM.......   Halászcsárda Szarvason.... a Körös parton...


Borzalom....   de tényleg... nem vagyok válogatós... csak kényes bizonyos dolgokra  (főleg halakkal és vadakkal kapcsolatosan)


Hosszú utazásban kissé megfáradva és nagyon megéhezve érkeztünk barátommal Szarvasra... adott volt az ötlet, hogy a város szélén a régen (hajh szép emlékek...)  remek konyhával bíró halászcsárdába térjünk be...

Gyors étlapszemle után előételnek haltepertőt kértünk.... a haltepertős tál kompozícióban és tálalásban elmarad az etalonnak számító Fehértói Halászcsárda szintjétől, de ízben, gondos elkészítésben remek hagymakarikák tekintetében semmiben nem marad alul... egyszerűen remek... finom a friss házi kenyér... és a helyi rozé (amit irígykedve bámulok a sofőrlöttyöm mögül Robi barátom előtt) csodás....

Főételnek természetesen halászlé.... nekem filézett..ponty Robinak harcsa... a haldarabokkal tulajdonképpen semmi baj... azonban a lé.... pffff..... paprikaízű borzalom.... mintha halászlékockát nyalogatnék, bár érezni hogy nem halászlékocka a lé alap... de olyan mennnyiségű... nem túl jó minőségű pirospaprika van benne, hogy az elképesztő... katasztrófa...  ha valaki emlékszik a 80 as években konzervként kapható szegedi halászlére ( tudjátok amiben puhára volt szívatva a szálka... még a gerinc is..) nos annak a kényzerpaprikázott íze köszön vissza....

Gyalázat....


NEM AJÁNLOM.... ellenségemnek sem....

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése